Press och media

Senaste nyheterna och releaserna

“Gruvindustrin har en lång tradition som byggt vårt välstånd”

Den Gruv- och metallutvinnande industrin har en mycket stark roll i Sverige. Inte bara har den en lång tradition utan förser även många andra industrier med de råvaror de behöver. Men, förutom att det är en viktig sektorn hos oss inom Sverige är Sverige en viktigt aktör inom sektorn internationellt ...

Världens första fabrik för förnybar e-metanol

Som bekant genomgår samhället en enorm resa när det kommer till att fasa ut fossila bränslen. Bara inom sjöfarten går det åt 300 miljoner ton bränsle varje år, som akut behöver bytas ut mot förnybara alternativ. Något som Liquid Wind tillvaratagit och de elektrifierar nu sjöfarten med ett grönt, fly...

Stor satsning på förnybar produktion när Preem ställer om

Efterfrågan på förnybara drivmedel växer. Stora industrier ställer nu om för att möta morgondagens behov. Och en av de aktörerna är Preem som nu växlar upp sin förnybara produktion. Däribland genom ett stort och intensivt projekt som ska mångdubbla förnybar kapacitet. Sedan 2020 har Preem utfört...

Pressreleaser från utställare

Läs releaser »

Kontakta oss

Pernilla Ahlqwist
Affärsansvarig för ProcessTeknik
E-post: pernilla.ahlqwist@svenskamassan.se
Tel: +46 (0)31 708 83 78

Bilder från ProcessTeknik och Scanautomatic 2018

Logotyper

Logotyp i PNG-format

Logotyp i PNG-format (Vit)

Logotyp i EPS-format

Vilken fil ska jag välja?

EPS
Passar om du använder t.ex. Illustrator, Photoshop, InDesign eller annat rit-, layout- eller bildredigeringsprogram.

PNG
Passar till webb-publicering och till t.ex. Word, Excel, PowerPoint eller annat ordbehandlings-, kalkyl- eller presentationsprogram.


Pressbilder

Bilderna i Svenska Mässans bildarkiv är fria endast för redaktionell publicering, journalistiskt bakgrundsmaterial eller marknadsföring för Scanautomatic på Svenska Mässan. Ange källan samt fotografens namn. Saknas fotografens namn ange källa Svenska Mässan.

Pressackreditering

Du som är journalist, fotograf eller har ett likvärdigt redaktionellt uppdrag är välkommen att ansöka om pressackreditering till ProcessTeknik. Ansökan ska göras i förväg och besked om beviljad ackreditering meddelas tidigast två veckor innan mässan öppnar.

I ansökan behöver du beskriva ditt uppdrag samt var vi kommer kunna ta del av det publicerade materialet, tryckt eller digitalt. Detsamma gäller för dig som är bloggare eller har stora sociala medie-konton.

På begäran av våra utställare och samarbetspartners ackrediterar vi inte annonssäljare eller säljare av reklamtext och TV-medverkan.

Ansök om pressackreditering här