Unika möten på Innovation Hub – ProcessTeknik

2022 gör Innovation Hub premiär på ProcessTeknik. Det är en unik mötesplats där startups samlas för att möta industrin och dess behov. Innovation Hub utgörs av ett område avsatt specifikt för utställande startups där du som företagare får chansen att träffa nystartade teknikbolag med fokus på framtidens digitala lösningar. Lösningar som möjliggör en smartare och mer hållbar industri.

Matchmaking via Ignite

Ignite Sweden är en ideell organisation som jobbar för att främja innovation genom att sammankoppla startups med större företag. I samband med ProcessTeknik har Ignite Sweden en digital matchmaking där såväl stora som små och medelstora bolag kan delta i.

– Inom den matchmaking vi bedriver parallellt med mässan och Innovation Hub tittar vi på de problem, utmaningar, behov och prioriterade teknikområden som finns hos företagen. Sedan hittar vi startups inom både vårt register och bland de som deltar på Innovation Hub för att hitta en match som kan möjliggöra en lösning, säger Linn Sidahl, projektledare på Ignite Sweden.

Under ProcessTeknik kommer Ignite att genomföra en rundvandring på Innovation Hub med de besökarföretag som vill. Under rundvandringen besöker de alla startups som får möjligheten att presentera sig.

– Detta är en unik chans att utforska de startups som befinner sig på Innovation Hub och för att se möjligheter för att öka sin teknikhöjd. Fokus hos de startups som är på plats är lösningar som digitaliserar industrin och tillverkningsprocesserna, berättar Linn.

Ignite Sweden bjuder in små och medelstora tillverkningsföretag på lunch

Ignite Sweden bjuder, under ProcessTeknik, in små och medelstora företag på en lunch för att berätta mer om matchmaking och innovationsarbete.

– Vi vill dela med oss av vår best practice från Ignite och hur man jobbar för att öka innovationsgraden i sin verksamhet. Att samarbeta med kunniga och teknikdrivna startups är ett väldigt effektivt sätt att göra det på, avslutar Linn.

För frågor kontakta: [email protected]

Anmäla sig till matchmaking-eventet här »