Händer på mässan

ProcessTeknik erbjuder en arena där processindustrins breda branschomfång kan utvecklas och hitta framgång i gemensamma lösningar. Mässan 2022 är fylld av aktuella talare, partners, programpunkter och evenemang.

ProcessTeknik erbjuder en arena där processindustrins breda branschomfång kan utvecklas och hitta framgång i gemensamma lösningar. Mässan 2022 är fylld av aktuella talare, partners, programpunkter och evenemang.

Omfattande scenprogram på ProcessTeknik

På mässans öppna scen presenteras bland annat konkreta kundcase, inspirationsföreläsningar, lagar och regler och kompetensutveckling.

Se hela programmet »

Sustainability Circle bygger en fysisk TankeSmedja på ProcessTeknik!

Vi kommer att visa och du kommer att kunna prova på och uppleva vad vi menar att industrin måste göra för att nå en mer Hållbar Produktion 2030. Smedjan kommer att innehålla det som krävs för att tänka och testa tillsammans inom de områden vi menar att man måste utveckla sig och sin organisation. Vi gör det tillsammans med flera av det 50-tal verksamheter som är engagerade i nätverket Sustainability Circle.

Svenska Teknikpriset 2022

Svenska Teknikpriset är till för att uppmärksamma och belöna företag med innovationer som kan förbättra produktionsmöjligheterna för industrin. Produkten skall vara av stort intresse för industriell automation, processautomation och inom digitalisering. Juryn tar särskild hänsyn till produkternas egenskaper ur ett hållbarhetsperspektiv vid sin bedömning.

 

Priset består av två delar, juryns pris och besökarnas pris.

 

Svenska Teknikpriset delas ut den 20 oktober kl 14:00 på scenen vid IndTech Lounge B 09:51

Industrial Interoperability Summit

Under en fullspäckad dag kan man ta del av internationella föreläsningar och inspireras av att ta näst steg i sin digitaliseringsresa. Industrial Interoperability Summit arrangeras av SEIIA. Under konferensen avhandlas digitala tvillingar och hur man kan jobba aktivt med dem för att optimera den digitala förvaltningen. Något som både sparar pengar och resurser.

Mingla med branschen

After Work med DJ på Twentyfourseven, Hotel Gothia Towers, tisdag och onsdag från kl. 16
Vi erbjuder fina priser i baren mellan kl. 16-20 mot uppvisande av ditt entrékort.

På den gränsöverskridande mötesplatsen

ProcessTeknik tar plats på Svenska Mässan 18-20 oktober 2022 ihop med Scanautomatic och Nordic Food Industry. Tillsammans skapar de en gränsöverskridande mötesplats där hållbarhet, digitalisering och automatisering är de gemensamma grundpelarna. Och där olika branscher kan mötas för att inspireras och lära av varandra, skapa affärer och bygger framtidens industri.

Under mässorna 2022 finns delmoment som samtliga besökare och utställare kan ta del av.

Aktiviteter på Scanautomatic »   Aktiviteter på Nordic Food Industry»