Röster om ProcessTeknik

Utställarcitat från ProcessTeknik 2022

Mässan har varit långt över förväntan. Vi har haft väldigt många besökare och bra personer som tittat förbi. Just nu pratar vi mycket om energibesparingar i branschen. Att vi får träffa folk igen och mötas efter covid-åren ger oss den bästa verkningen. Det digitala samhället är viktigt, men folk gör fortfarande affärer med folk, så är det bara.
Niklas Holmstedt, VD, AxFlow

Det känns jättebra att mötas igen efter fyra år. Mässan är den naturliga mötesplatsen för branschen. Vi står som bransch inför stora utmaningar just nu när det kommer till kompetensbrist. Kompetensförsörjning och den gröna omställningen är branschens hetaste frågor, därför är sådana här mötesplatser så viktiga.
Niclas Johansson, försäljningschef, Fagerberg

Och så här tyckte besökarna...

Magnus Brander, Xylem Water Solutions, Motala:

”En fantastiskt intressant teknikmässa, med mycket innovativ teknik! Man får en bra uppfattning om vad som ligger i framkant. Vi är här för att hitta samarbetspartner inom pumpteknik.”

 

Mats Altin, SCA, Sundsvall

”Mässan är toppen, allt finns ju här! Mitt ansvarsområde i koncernen är underhållsmaterial och reservdelar. Vi ska skriva nya avtal med befintliga leverantörer, men är även öppna för att hitta nya leverantörer”.

 

Midhat Crnic, GKN Aerospace, Trollhättan

”En mycket givande mässa! Jag jobbar med förvaltning av vårt system och är intresserad av kompatibla lösningar för nätverket och för att samla data från produktionen. Vi kommer att göra affärer här.”

 

Christine Broomé, VUTAB, Västerås

”För oss har mässan varit mycket lärorik. Vi sysslar med ugnsteknik, t ex termoelement och har hittat några intressanta leverantörer på mässan. Vi har även begärt in offerter och det kan absolut bli affär.”

 

Bertil Larsson, Innovationsteknik Väst AB, Borås

”Vårt bolag utvecklar handikappanpassade bilar och jag är på mässan för att söka automation och komponenter. Jag har goda förhoppningar att hitta rätt leverantör, här finns ju det mesta.”