Röster om ProcessTeknik 2018

Utställarcitat från ProcessTeknik 2018

Martin Härröd, sales manager, Christian Berner AB:

”På årets ProcessTeknik har vi träffat rätt besökare, som produktionschefer och projektansvariga, och även fått en hel del leads. Intresset har varit särskilt stort för en helt ny produkt: ett automatiskt filter där man kommer ner i filtreringsgrad till en fin nivå, vilket länge varit ett dilemma inom process.”

 

Peter Fredriksson, VD, Gustaf Fagerberg AB:

”Det har varit intensiva dagar! Vi levererar ventiler och instrument och har presenterat en del tekniska nyheter i år. För oss handlar mässan framförallt om kundvård, men vi har också träffat många potentiella kunder i montern. Det ser väldigt bra ut när jag tittar i vår pärm, där vi sätter in nya leads!”

 

 

Och så här tyckte besökarna...

Magnus Brander, Xylem Water Solutions, Motala:

”En fantastiskt intressant teknikmässa, med mycket innovativ teknik! Man får en bra uppfattning om vad som ligger i framkant. Vi är här för att hitta samarbetspartner inom pumpteknik.”

 

Mats Altin, SCA, Sundsvall

”Mässan är toppen, allt finns ju här! Mitt ansvarsområde i koncernen är underhållsmaterial och reservdelar. Vi ska skriva nya avtal med befintliga leverantörer, men är även öppna för att hitta nya leverantörer”.

 

Midhat Crnic, GKN Aerospace, Trollhättan

”En mycket givande mässa! Jag jobbar med förvaltning av vårt system och är intresserad av kompatibla lösningar för nätverket och för att samla data från produktionen. Vi kommer att göra affärer här.”

 

Christine Broomé, VUTAB, Västerås

”För oss har mässan varit mycket lärorik. Vi sysslar med ugnsteknik, t ex termoelement och har hittat några intressanta leverantörer på mässan. Vi har även begärt in offerter och det kan absolut bli affär.”

 

Bertil Larsson, Innovationsteknik Väst AB, Borås

”Vårt bolag utvecklar handikappanpassade bilar och jag är på mässan för att söka automation och komponenter. Jag har goda förhoppningar att hitta rätt leverantör, här finns ju det mesta.”