Tre frågor med Stefan Ström, CEO för Pumpteknik

Varför är ProcessTeknik ett viktigt forum att synas inom?

ProcessTeknik är en viktig plattform där alla företag inom processindustrin kan mötas och diskutera framtida lösningar, och ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter och skapa affärsmöjligheter. Genom att möta andra deltagare, såsom andra företag, forskare och beslutsfattare kan vi på Pumpteknik skapa kontakt med kunder och utforska möjligheter till affärssamarbeten.

ProcessTeknik erbjuder oss en möjlighet att få insikt i den senaste tekniken och innovationerna inom processindustrin. Det kan vara spännande att se vad andra företag har att erbjuda och hur vi kan hitta synergier till dessa.

Vad ser ni mest fram emot på ProcessTeknik?

Vad vi mest ser fram emot på ProcessTeknik är att skapa nya affärskontakter och potentiella samarbeten IRL.

Kan du avslöja något om vad ni kommer att visa på ProcessTeknik?

Pumpteknik är en av landets mest kompletta leverantörer av pumpar, blås- och vakuumaggregat, kompressorer och LTA pumpstationer. Vi kommer visa vår bredd och stora kunnande inom flödeshantering. Vi kommer också att erbjuda demonstrationer och praktiska exempel på hur våra lösningar kan tillämpas inom olika processindustrier. Dessutom kommer vi att vara tillgängliga för att diskutera eventuella frågor eller projekt som besökare kan ha och hur vi kan hjälpa till att lösa dem.