Bygg kunskap som blir avgörande för industrins framtid

Annica Åman jobbar som kommunikationsansvarig på Paper Province, ett världsledande företagskluster med fokus på skoglig bioekonomi. Det betyder att man jobbar för att använda skogens resurser på ett så hållbart sätt som möjligt, samtidigt som det bidrar med ekonomiska värden för samhället.

– Vi har 120 medlemsföretag knutna till oss och gör tillsammans insatser inom exempelvis effektiv resursanvändning, cirkularitet, nya produkter och kompetensutveckling. Just nu jobbar jag med att arrangera konferensen Paper Province Summit som äger rum på ProcessTeknik 8 oktober.

Annika förklarar varför ditt deltagande på konferensen är ovärderligt om du arbetar inom industrin:

På konferensen Paper Province Summit får du nya kunskaper och verktyg kopplat till högaktuellt ämne som är avgörande för industrins framtid och utveckling – nämligen resiliens. Konferensen tar fasta på att vi verkar i en föränderlig värld där händelser snabbt kan påverka en verksamhet negativt. För ett industriföretag kan det exempelvis handla om brist på viktiga komponenter och material, störda leveranser, energibrist eller en helt ny marknadsdynamik.

Som deltagare kommer du att få bättre förståelse för hur det går att förbereda sig på det oförutsedda idag för att vara konkurrenskraftig imorgon. Vi har med oss ledande industriföretag från olika branscher på scenen som öppet delar med sig av sin av kunskap och ger praktiska exempel. Det blir också tillfälle att knyta nya kontakter och diskutera både nutid och framtid med spännande industriaktörer.

Läs mer och anmäl dig till konferensen Paper Province Summit här.