Röster om ProcessTeknik 2016

Utställarcitat från ProcessTeknik 2016

 

 

 Tomas Sundström, avdelningschef, COWI:

“Det har varit ett bra tryck i vår monter. Vi är ett ingenjörsbyrå med totalt 6 500 anställda i 100 länder och säljer tjänster som projektering och konstruktion av processanläggningar. Vi har träffat många nya potentiella kunder på mässan. Jag tror absolut att vi är med igen 2018.”

 

 

Andreas Christoffersen, säljaansvarig, Metso Sweden:

“Klart uppåt! Det är andra gången vi är med på ProcessTeknik och vi är mycket nöjda. På den här mässan står vår Flow Control-division i centrum, t ex med automatiserade ventiler och slurry-pumpar, i första hand till gruvindustrin. Vi har haft många besökare och fått många nya kundkontakter. Helhetsintrycket är över förväntan.”

 

 

Michael Mjörnestål, försäljningschef, ÅF-Industry:

“Vi är Sveriges största ingenjörsbyrå och har varit med på ProcessTeknik många gånger, i olika konstellationer. Det här är ett bra ställe att vara på – årets mässa är inget undantag.”

 

 

 

Malin Jagmark, logistikansvarig, Alnab Armatur:

“Klart positiva! Vi är specialister på armatur, gasanalys och manöverdon. En produkt som drog många besökare till montern var Double Bloc & Bleed, en tättslutande gränsventil som kan användas i bl a raffinaderier och hamnar för att undvika kontaminering. Vi hade många besökare, många givande samtal i montern och fick en hel del leads att jobba vidare med.”

 

 

Martin Olsson, produktspecialist, ProMinent Doserteknik:

“Bra – bättre än förra mässan! De besök vi haft i montern på ProcessTeknik har varit nästan genomgående av hög kvalitet. Vi doserar kemikalier till olika typer av processer. Här på mässan får vi ofta kontakter som börjar med en frågeställning, t ex kring de ökade miljökraven, som i sin tur kan leda till ett samarbete. Affärskontakter vi sannolikt inte skulle fått via internet.”

 

 

Erik Malmborg, styrelseledamot, Matarvattensektionen 1987:

“Vi är en ideell intresseförening med 120 medlemsföretag som var med på ProcessTeknik för att skapa intresse och sprida kunskap om frågor kring matarvatten i industriprocesser. Vårt främsta syfte var att visa att vi finns, vi erbjuder råd och utbildningar. Vi hade många givande samtal på mässan, både med besökare och med utställande företag.”

 

och så här tyckte besökarna...

Ulf Ekman (Swedec, försäljare)

”Jag är här för att möta nya kontakter och för att inspireras. Jag vill dessutom lära mig nya saker, man blir aldrig fullärd i den här branschen.”

 

Bengt Larsson (Nitator stainless AB, VD)

”Det finns mycket intressant här. Vi har faktiskt hittat ett betningsbad till verkstaden som vi ska investera i.”

 

Farshid Farej (Hunterdouglas assembly AB, programmerare)

”Jag är här främst för att hitta leverantörer, inom bland annat motorstyrning. Jag har hittat många eventuella leverantörer och mässan har absolut tänt ett intresse hos mig.”

 

Anders Åström (AGA gas AB, försäljning)

”Jag är främst intresserad av gasanalysinstrument men har hittat mycket nytt som jag tycker verkar intressant och som jag absolut skulle kunna tänka mig att investera i. Jag har dessutom knutit många nya, bra kontakter.”

 

Anders Englund (Sterners specialfabrik AB, inköp)

”Mässan är bra att gå på om man har en idé som man vill förverkliga eller om man har ett problem som man vill ha en lösning på.”

 

Elvind Ottosson (Elpro Alingsås AB, VD)

”Det bästa med mässan är att det finns en mångfald här. De flesta fabrikaten finns och det är ofta alla nyheter visas här först. Mässan är dessutom jätteviktig för att knyta nya kontakter och för att träffa kunder.”

 

Hanna Eriksson (AB Sandvik coromant, inköp)

”Vi träffar våra leverantörer här eftersom många av de som vi redan använder oss av finns här. Det är roligt att träffas här på mässan.”

Läs besökarrapporten

läs rapport