Ställ ut på mötesplatsen för framtidens processindustri

8-10 oktober, 2024 • Svenska Mässan, Göteborg

8-10 oktober, 2024 • Svenska Mässan, Göteborg

Träffa beslutsfattare under tre intensiva dagar

ProcessTeknik är mötesplatsen för processindustrin, en plats där vi belyser gemensamma utmaningar kring energi, hållbarhet, produktion och cirkularitet.

Som utställareProcessTeknik presenterar ni era produkter och lösningar för en bred publik av branschexperter och potentiella kunder. Er närvaro som utställare innebär inte enbart möjligheten att nå en betydande målgrupp, utan även delta i föreläsningar och utforska de senaste innovationerna inom branschen.

ProcessTeknik ger er insyn i den mest aktuella teknologin, avancerad produktionsutrustning och banbrytande lösningar som är relevanta för hela processindustrin.

Delta aktivt i utvecklingen av processindustrin och bli en del av en framåtriktad gemenskap.

 

ProcessTeknik arrangeras parallellt med Scanautomatic, 8-10 oktober,
Svenska Mässan i Göteborg.

Citat från utställare

"Mässan har varit långt över förväntan. Vi har haft väldigt många besökare och bra personer som tittat förbi. Just nu pratar vi mycket om energibesparingar i branschen. Att vi får träffa folk igen och mötas efter covid-åren ger oss den bästa verkningen. Det digitala samhället är viktigt, men folk gör fortfarande affärer med folk, så är det bara."

Niklas Holmstedt
AxFlow

"ProcessTeknik är en mötesplats som kan generera både nya kontakter och affärer på både kort och lång sikt. Mässan har en stor betydelse när det kommer till att mötas och nå ut. Det är ett sätt för oss att visa oss och hålla kontakt med kunder som vi till vardags vill träffa men inte alltid hinner. Det är en mötesplats för oss som vi uppskattar och som genom åren gett oss mycket."

Paula Claesson
Edress + Hauser

"ProcessTeknik betyder väldigt mycket, man vill vara med. Det är en mötesplats och faktiskt den enda för oss i Sverige som jobbar med processteknik. Det är otroligt viktigt att mötas. Om affärerna fungerar och kunderna kommer när de vill ha något är det ett tecken på att det funkar. Och väldigt många kunder ringer till oss när de har ett problem, och det är för att de vet att vi kan vår sak."

Roland Carlberg
Roland Carlberg Processystem 

Därför ska ni ställa ut

check

Träffa nya och befintliga kunder för att stärka era relationer och göra affärer.

check

Bygga broar till branschkollegor, utbyta idéer och kunskap för att möjliggöra nya samarbeten.

check

Omvärldsspana och inspireras av talare, paneler och verkliga case.

Besökare på ProcessTeknik

betala

80% beslutar eller har direkt påverkan på inköp. 

handshake

70% säger att de eventuellt har hittat nya leverantörer. 

conversation

60% diskuterar konkreta projekt med utställare. 

Vanligaste branscherna

energi & miljö  //  gummi & plast  //  järn & stål  //  kemi  //  lifescience food & pharma  //  livsmedel- & dryckesindustrin  //  läkemedel  //  olja & gas  //  papper & massa  //  petrokemi

Vanligaste befattningarna

teknisk chef  //  teknisk konsult  //  tekniker  //  processingenjör  //  inköpsansvarig  //  projektledare  //  service-/underhållsansvarig  //  programmerare  //  VD  //  driftschef/ansvarig  //  produktionsansvarig  //  IT ansvarig  // laboratoriepersonal  //  laboratoriechef  //  kvalitetschef  //  miljöchef/ansvarig  //  systemintegratör  //  produktchef  //  forskning/utveckling  //  hållbarhetschef/ansvarig

(källa: besökarundersökning 2022)

Kontakta oss gärna för mer information

Jan Tjörngren

försäljningsansvarig • [email protected] • 031 708 80 17

Stefan Engelbrektsson

affärsansvarig • [email protected] • 031 708 83 71