Vägen mot toppen!

klara-svenssonUthållighet i kombination med vilja och en stark inre drivkraft har tagit Klara Svensson till den absoluta världstoppen inom boxning. Som en av Scanautomatic/ProcessTekniks keynote speakers delar hon med sig av sina erfarenheter om mental träning, förberedelser och att tro på sig själv.

På frågan vad som utgör en vinnare svarar Klara Svensson att generella ingredienser är förberedelse och kännedom om det som tar fram det bästa i varje individ.
– Du måste veta hur du behöver jobba eller träna för att kunna optimera dina personliga styrkor. Det är även viktigt att veta varför du vill vinna för att skapa en personlig motivation som ger mening. Se även till att kräva bra resurser och omge dig med duktiga människor runt om dig. Det är ytterligare faktorer som röner framgång. Hon understryker också vikten av att tro på sig själv och sin egen förmåga.

En föreläsning som ger nya insikter
På mässan kommer hon att slå hål på stereotyper och även prata om prestationsångest, mental träning och vad tjusningen med boxning är.
– Jag kommer att dela med mig av mina lärdomar och hoppas på att träffa många nya intressanta människor och ta del av en ny kunskap inom andra områden än mitt eget. Jag hoppas kunna inspirera människor till insikten om att vi faktiskt kan göra det där vi egentligen tror vi inte kan.
Förhoppningen är att ge människor verktyg om hur man lättare hanterar nervositet och prestationsångest och bli mer medveten för att kunna ta kontroll.
– Jag vill att de som lyssnat på mig lämnar min föreläsning med en ny energi och inser att vi kan styra otroligt mycket mer i vårt liv, om vi bara blir medvetna, avslutar Klara Svensson.