Träffa din nästa arbetsgivare

Välkommen till studentdagen • 10 oktober • ProcessTeknik & Scanautomatic

Välkommen till studentdagen • 10 oktober • ProcessTeknik & Scanautomatic

Är du nyfiken på ett jobb inom automationsbranschen, processindustrin, IT och teknik, tillverkningsindustrin, energiindustrin, miljö- och hållbarhetssektorn eller mät- och reglerteknik? Har du tankar på att bli automationstekniker, processingenjör, IT-specialist inom industrin, projektledare, produktutvecklare, kvalitetsingenjör eller kanske serviceingenjör?

Den 10 oktober, på ProcessTeknik och Scanautomatic, får du som student (från universitet, högskolor och YH-utbildningar) möjlighet att möta din framtida arbetsgivare och få en introduktion till branschen genom att träffa framstående företag.

Studentdagen ger dig ett grymt tillfälle att öka dina chanser för ett jobb direkt efter examen.

Därför ska du delta på studentdagen

Öka dina jobbchanser: Nätverka och maxa möjligheterna att landa ett jobb direkt efter studierna.

Möt toppföretag: Träffa ABB, Valmet, Prominent, Endress+Hauser, Items, Actemium och Beckhoff. De kickar igång med att presentera sina företag på scen. Välj den tid som passar dig bäst, du anmäler dig här »

Besök två mässor på samma gång: Dörrarna står öppna till ProcessTeknik och Scanautomatic. Ta del av case från våra tre scener och upptäck bland annat KompetensLabbet med demonstrationer av minifabriker, testbäddar för batteriutveckling och mycket mer.

Lär dig av proffsen: På mässorna är även Microsoft på plats och erbjuder kostnadsfria workshops i Copilot.

Missa inte chansen att delta på en dag som kan kickstarta din karriär och öppna dörrar till spännande möjligheter.

Mötesplatsen för
framtidens processindustri

Scenprogrammet

På Industriscenen utforskar vi specifika case inom processindustrin och lyfter fram de senaste trenderna inom energi, hållbarhet och digital innovation. Du får en unik inblick i hur branschen tacklar gemensamma utmaningar och omsätter dem till affärsmöjligheter genom den senaste tekniken, produktionsutrustningen och framåtblickande lösningar.

KompetensLabbet

KompetensLabbet är en samarbetsplattform för innovativa automationslösningar och workshops. Här presenteras även projektet Production for Future, som drivs av Göteborgs Tekniska College med teknologiska innovationer som kollaborativa robotar och flexibel produktion. Läs mer om KompetensLabbet här.

Ny Teknik AI Arena

AI Arena är ett nytt område på årets mässa, fokuserat på industriell digitalisering. Här kan företag diskutera och presentera innovativa lösningar och tekniker för datahantering och analys, vilket ger besökarna en djupare förståelse för data i framtidens industri.

Säkra din plats på studentdagen!

Din anmälan är ej bindande.